Ingen politisk interesse for den offentlige trafik!

Nu er vi i flere dage blevet bombarderet med artikler og Facebookopslag om en jernbaneoverskæring ved Hillerup. Ja, det er træls for landmændene at de skal køre en kæmpe omvej. Ja, der er risiko for kødannelse på Hovedvej 11 hvis alle landbrugsmaskinerne skal køre denne vej.

Men helt ærligt, hvorfor er der ingen der interesserer sig for den kollektive trafik? Vi har nu i over en måned måttet leve med, at der ingen IC tog kører til og fra Esbjerg. Og løsningen har lange udsigter. Hvorfor gør borgmesteren intet ved dette? Kære Jesper Frost Rasmussen: Du har nu haft held (dygtighed?) til, at få indtil flere ministre i tale. Først var det mastesagen og nu sagen om jernbaneoverkørslen ved Hillerup. Kunne du ikke være så sød, at bruge lidt af din tid på den offentlige trafik til og fra Esbjerg? Vi er rent faktisk mange der benytter den kollektive trafik, herunder at rejse med tog til og fra Esbjerg. Men som landet ligger lige nu, er det enormt frustrerende og langsommeligt.

Så hvis tid er penge er det ikke synderligt økonomisk ansvarligt, at de togrejsende skal bruge op til en time ekstra hver vej på transport.

Læserbrev af Sarah Nørris, byrådsmedlem for Enhedslisten.

Bragt på JV.dk den 13. juni 2018

https://www.jv.dk/debatesbjerg/Ingen-politisk-interesse-for-den-offentlige-trafik/artikel/2619460